Prijetno dišeče olje, ki se uporablja v prehrani in kozmetiki, pridobivajo na Havajih in v Avstraliji s hladnim stiskanjem oreškov drevesa Macadamia integrifolia.
Vsebuje več kot 20 % palmitooleinske kisline, ki je odlična zaščita  pred
soncem in oksidacijskimi procesi. Omega 3 in omega 6 kisline pa so pomembne
za pravilno vlažnost kože.                      
Olje se hitro vpije v kožo, preprečuje izsušitev in daje prijeten, svilnato mehak občutek.

Macadamijevo olje (100 ml)

€ 7,60Price
    NAKUP0
    • Facebook Basic Black

    Kontakt:

    Hafnerjeva 2, 1000 Ljubljana

    ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​☎  01/5124 876

    ✉ mioba.sp@gmail.com

    @mioba.naravna.kozmetika

    Copyright© 2020 Mioba - naravna kozmetika.